selena666
عدد المساهمات : 374 نقاط : 5820 تاريخ التسجيل : 10/02/2010 العمل/الترفيه : تلميذه المزاج : زعلانه
| موضوع: في المطبخ (معايا) :) الخميس مايو 19, 2011 2:16 pm | |
| السلام عليكم عاملين ايه؟ يارب تكونوا بخير انا غزال اقترحت عليا فكرا حلوه وانا بشكرها [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] وهو إنني هجيب كلل وصفاتي هنا والصور وإن شاء الله تفيدكوا وانا هعمل واحد هنا وواحد في الحلويات انتظروني في اجدد الوصفات :)
| |
|
selena666
عدد المساهمات : 374 نقاط : 5820 تاريخ التسجيل : 10/02/2010 العمل/الترفيه : تلميذه المزاج : زعلانه
| موضوع: عندك كيكه بايظه؟ طيب بوظي واحده وتعالي الخميس مايو 19, 2011 3:28 pm | |
| معلش حطيت موضوع كان المفروض يتحط في قسم الحلويات انتظروني هنا
| |
|
JANA
البلد : مصر عدد المساهمات : 4612 نقاط : 10486 تاريخ التسجيل : 05/02/2010 العمر : 27 العمل/الترفيه : ادخل على المنتدى المزاج : مخنوقة وعايزة اكلم حد على الدردشة
| موضوع: رد: في المطبخ (معايا) :) الجمعة مايو 20, 2011 11:11 am | |
| يا بنتى مروة هتتجنن باكلاتك | |
|
selena666
عدد المساهمات : 374 نقاط : 5820 تاريخ التسجيل : 10/02/2010 العمل/الترفيه : تلميذه المزاج : زعلانه
| موضوع: ستيك بالكاري الجمعة مايو 20, 2011 11:20 am | |
| السلام عليكم اذيكم يا احلى بنوتات؟ جبت لكم اول وصفه ستيك بالكاري اسيبككم مع الوصفه نبدأ المقادير • قطعتان ستيك بقرى • جزرتان مقطعة حلقات • كوب ارز حبة طويلة • ½ كوب زيت • ¼ كوب زيت زيتون • ½ ملعقة كبيرة مسحوق الكارى • ملح وفلفل اسود • ¼ ملعقة صغيرة قرفة • صلصة الجزر: • 500 جرام جزر • ملعقة كبيرة مسحوق الكارى • ¼ ملعقة صغيرة ملح *****************طريقة الطبخ اقلى قطعتى الستيك فى مزيج الزيت النباتى وزيت الزيتون تبيليهما بالملح والبهار والقرفة واتركيهم على الصاج حتى تنضج . اضيفى الجزر وقلبيه لمدة 5 دقائق على نار هادئة.ثم ضعى الستيك على طبق التقديم مع الارز وصلصة الجزر. رشى مسحوق الكارى فوقهم. تحضير صلصة الجزر: اطحنى الجزر ثم ضعيه على نار متوسطة استمرى بالتحريك لمدة دقيقتين ثم اضيفى مسحوق الكارى . استمرى بالتحريك حتى تتخثر الصلصة اتمنى تعجبكم اشوفكم في وصفه تانيه.
| |
|